Bufem espelmes amb els esplais! 

Durant aquest mes de maig 5 esplais de la Federació Catalana de l’esplai han celebrat els seus aniversaris:

ASSOCIACIÓ DE LLEURE I CULTURA ENLLEURA’T

Durant el cap de setmana del 12 i 13 de maig l’Esplai Enlleura’t (Mataró) va celebrar el seu 20è aniversari amb diferents activitats i tallers per als infants, joves i famílies: exhibició de graffiti, concerts de rap, cercavila de gegants amb les colles invitades, photocall, murals i tallers de pintures, xapes, i molt més!.  Al finalitzar les activitats es va iniciar l’acte més institucional i simbòlic, on diferents infants, joves i monitors van pujar a l’escenari per entre tots confeccionar la paraula 20 anys educant en el món del lleure i finalitzar amb la bufada d’espelmes

Esplai PICA PINS  

El passat diumenge 14 de maig l’esplai Pica Pins (Aiguafreda) va celebrar el seu 15è aniversari. La celebració va començar amb l’actuació d’un grup de tabalers que va animar a tots els habitants del poble d’Aiguafreda, i que va conduir a tothom a l’arrossada popular que hi havia preparada.   Finalment la celebració va culminar amb un espectacle de màgia per als més petits i les seves famílies.

 Podeu gaudir de la noticia que va fer InfoVallès en aquest enllaç!

CENTRE D’ESPLAI EL NUS

El passat 19 i 20 de maig el Centre d’esplai el Nus (Sant Joan Despí) va celebrar el seu 30è aniversari amb tot un conjunt d’activitats dirigides a infants, joves i famílies.

 La festa va començar a l’esplai a ritme de batucada per conduir a tothom a la plaça Ermita per gaudir de jocs, tallers, berenar, ballarugues i espectacles d’animació.

A continuació podeu gaudir de l’entrevista que va realitzar Radio Despi en aquest enllaç

GRUP D’ESPLAI ESPURNES

El cap de setmana del 27 i 28 de maig l’esplai Espurnes (Esplugues de Llobregat) va celebrar el seu 40è aniversari a la casa de colònies de Vilanova de Sau sota el lema “40 anys fent flama”.

Durant el cap de setmana els infants i famílies van haver de superar diverses proves per ajudar a l’Espurneta i el Capità Espurnix (personatges de l’esplai). A la nit es va celebrar la gala del 40è amb un espectacle ple de sorpreses, entrega de premis, i vídeos i anècdotes de la història de l’esplai.

ESPLAI FONTSANTA-FATJÓ  

El proper dissabte 10 de juny l’esplai Fontsanta-Fatjó (Cornellà de Llobregat) celebrarà el seu 10è aniversari.

Es realitzaran jocs i tallers per als més petits, i es farà un acte institucional de gran simbolisme amb representants de tota l’etapa de l’esplai, l’entrega del nou fulard de l’Esplai i la presentació de la nova imatge de la colla de tabals de l’esplai “So Aeri”. Finalment i ha ritme de batucada es realitzarà una botifarrada popular