Nou local de l’Esplai Disprat-Lleure!

 

Aquest passat dissabte vam acompanyar als amics/es de l’Esplai Disprat-lleure en l’emotiva inauguració del seu nou local al Prat de Llobregat, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i Fundació Telefònica.

Després de 9 anys de lluita i molt d’esforç per part dels pares i mares, i la Junta de l’entitat, s’ha aconseguit un equipament digne i que donarà resposta a les necessitats dels seus nois/es.

L’equipament  té un espai de 180 m2, amb diferents espais polivalents i una aula multisensorial molt ben equipada per a disfrutar i relaxar-se amb experiències d’estimulació sensorial. A més, l’espai estarà a disposició de les escoles del municipi i serà un servei per a les entitats que la necessitin.

A més, Disprat també ha estrenat un logo més renovat.

Moltes felicitats companys/es per la bona feina que féu i per tot aquest temps d’espera.

Des de la Federació Catalana de l’Esplai també pugem al tren de Disprat!

 

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu