Circuits inclusius.

Des de la Comissió pedagògica de Suport a la disCapacitat s’està treballant amb el projecte d’excursionisme inclusiu o circuits inclusius per tal d’acostar el gust per anar d’excursió a aquelles persones que més dificultats tenen, a nivell motriu, principalment. Per aquest motiu, des de la Federació i la Fundació Itinerarium estem treballant junts per a poder traçar circuits curts, de fàcil accés i divertits, que puguin ser aptes per a tothom: famílies, persones amb discapacitat, escoles, esplais, etc.  www.annavives.com

És per aquest motiu que el dissabte dia 5 de març volem inaugurar el circuit de Barcelona (zona Carmel, circuit blau) amb un itinerari de  2,5 km i amb diferents proves digitalitzades (que han traçat els monitors de la comissió) i que les podreu trobar descarregant-vos les app “circuits game” i “inclusive circuits”. Per a fer tots els circuits proposats, caldrà que utilitzeu aquestes app…..

Ja està a la vostra disposició el circuit d’Igualada, que per cert inauguren el proper dia 13 de febrer!!! si hi voleu anar, cal que ens ho comuniqueu per informar a F. Itinerarium.

I per suposat, si us ve d’agust provar el circuit de Bcn de la Fede del dia 5/03  també!!! De moment tenim 4 esplais de nois/es amb discapacitat que hi participaran….animeu-vos!