13 i 14 de maig – Congrés Català de la Joventut

Els dies 13 i 14 de maig es celebra el Congrés Català de la Joventut per imaginar col·lectivament la societat que volem i fer propostes per arribar-hi.

Aquest esdeveniment s’enmarca dins el procés participatiu “(Re)Pensem-ho tot, construïm col·lectivament: #FemCarta!”  que va iniciar el Congrés Nacional de la Joventut de Catalunya amb l’objectiu de redactar una nova Carta Catalana de la Joventut. Aquesta ha de servir  com a eina d’incidència política i social per reivindicar respostes efectives a les necessitats, propostes i inquietuds de les persones joves.

El dissabte s’organitzaran tallers temàtics centrats en cada un dels 12 eixos que abordarà la Carta Catalana. En aquests tallers s’exposaran totes les aportacions recollides durant la primera fase del procés participatiu per poder-les debatre col·lectivament i consensuar les línies que seguirà i recollirà la Carta. El diumenge es presentaran als participants les propostes treballades en els diferents grups per acabar de definir el contingut final del document.  A més a més el Congrés també comptarà amb espais destinats a fer xarxa entre joves i entitats i una festa dissabte a la nit.

Si voleu participar o tenir més informació només cal que cliqueu aqui!