El temps vola i sembla que fos ahir quan, ara farà un any, ens vam poder retrobar per a celebrar de nou, després de mesos d’incertesa, protocols, gels hidroalcohòlics i mascaretes unes Jornades de la Federació de manera presencial. Doncs bé, ja estem a les portes de la 26ena edició de les Jornades de la Federació!

El proper dissabte dia 4 de març es durà a terme, en horari de matí, una nova edició de les Jornades de la Federació, sens dubte el moment participatiu més important de l’any que reuneix responsables i equips de monitores i monitors dels esplais per tal de celebrar l’Assemblea anual i la diada de tècniques.

Començarem de manera ben dinàmica per tal de donar el tret de sortida a la diada, per tal de despertar-nos i treure’ns les lleganyes que encara ens puguin quedar. Un cop feta la rebuda i la benvinguda a la jornada commemorarem els aniversaris de les entitats i tot seguit sortirem a esmorzar i a fer-nos la foto de rigor. Després del refrigeri realitzarem la tradicional diada de tècniques – composada per 10 espais formatius a gust de totes – alhora que es durà a terme l’Assemblea General de la Federació – on es tractarà l’informe de gestió de l’any 2022 i també el pla econòmic, a més a més d’aprovar les noves línies d’actuació d’aquest 2023.

Un cop conluïda l’Assemblea General i les tècniques, a les 13:15, tindrà lloc l’acte més protocolari, en el qual comptarem amb la presència de l’Honorable Senyor Carles Campuzano, Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, i amb la Senyora Núria Valls, secràtaria d’infància, adolescència i joventut.

Per a més informació, no dubteu en donar un cop d’ull a l’apartat de les Jornades de la Federació de la Intrafede, on hi podreu trobar tots els documents d’interès relacionats amb la diada.

Us hi esperem a totes, tenim unes quantes sorpreses preparades per a totes vosaltres!