Ei! Que ja s’acosta L’#AGOfedesplai !

El proper dissabte  dia 12 de març, celebrarem la XXVa edició de l’AGO, la tradicional jornada de la Federació Catalana de l’Esplai, i moment participatiu més important de l’any, que reuneix responsables i equips de monitores i monitors dels esplais per tal de celebrar l’assemblea anual i una diada de tècniques.

Començarem donant la benvinguda a les noves entitats que formaran part de la Federació, i celebrarem els diferents aniversaris de les entitats. Tot seguit sortirem a esmorzar i realitzarem la tradicional diada de tècniques, fins les 14:00h,  on hi hauran 11 espais formatius

Per la tarda hi haurà 2 espais lúdico-formatius a escollir i simultàniament celebrarem l’Assemblea General de la Federació on es tractarà l’informe de gestió del curs 2021 i també el pla econòmic, a més a més d’aprovar les noves línies d’actuació d’aquest 2022.

 

 

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu