Ja s’acosta! Ja arriba! No us ho perdeu!

El proper dissabte 8 de febrer se celebrarà la XXIII Jornada de la Federació Catalana de l’Esplai, a la seu de Fundesplai al Prat de Llobregat.

No cal mencionar que l’ #AGOfedesplai​ és el moment participatiu més important de l’any, on ens trobem de nou tots els equips dels esplais que formem part del projecte col·lectiu de la Federació, valorem les actuacions dutes a terme al llarg del darrer any i decidim quins seran els eixos i les actuacions de cara al 2020.

A l’inici de la jornada donarem la benvinguda a les noves entitats que a formaran part de la Federació, i celebrarem els diferents aniversaris de les entitats.

Després d’esmorzar, realitzarem la tradicional diada de tècniques amb un total de 10 espais formatius a escollir emmarcats en l’àmbit tecnològic, creatiu, metodològic i encoratjat. Aquests espais duraran fins les 14:00, moment en què es farà una primera cloenda de la diada, encarada sobretot a les entitats que no participin als espais de tarda, i s’oferirà dinar per a totes les participants.

Després de dinar i d’acomiadar les entitats que tinguin activitat per la tarda hi haurà quatre espais lúdico-formatius a escollir. Simultàniament, a l’auditori de Centre Esplai, celebrarem l’Assemblea General de la Federació on es tractarà l’informe de gestió del curs 2019 i també el pla econòmic, a més a més d’aprovar les noves línies d’actuació d’aquest 2020.

No us oblideu d’enviar-nos les vostres inscripcions abans del 27 de gener!

Us esperem a totes i tots!