El proper dissabte 23 de Febrer tindrà lloc la XXII Jornada de la Federació Catalana de l’Esplai, a la Seu de Fundesplai al Prat de Llobregat.

L’ #AGOfedesplai és el moment participatiu més important de l’any, on ens trobem de nou tots els monitors i monitores dels esplais que formem part del projecte col·lectiu de la Federació, per a valorar les actuacions portades a terme al llarg de l’any 2018 i decidir quins seran els eixos i les actuacions de cara al 2019.

A l’inici de la jornada donarem la benvinguda a les noves entitats que a formaran part de la Federació, i celebrarem els diferents aniversaris de les entitats

Després d’esmorzar, i de manera simultània, realitzarem la ja tradicional diada de tècniques amb un total de 11 espais formatius emmarcats en l’àmbit tecnològic, creatiu, metodològic i encoratjat. A la vegada, a l’auditori de centre Esplai celebrarem l’ Assemblea General de la Federació on es tractarà l’informe de gestió del curs 2018 i també el pla econòmic, a més a més d’aprovar les noves línies d’actuació d’aquest 2019.

 

Us esperem a tots i totes!