El proper 16 i 17 de setembre, a MONTESQUIU, comença el nou curs pels esplais de la Federació Catalana de l’Esplai amb Movidic, la tradicional trobada dels equips de monitores i monitors que esdevé un espai d’intercanvi i enfortiment dels vincles.

Enguany Movidic 2017 arriba amb grans novetats. Per primera vegada l’activitat s’organitza en una jornada de cap de setmana que acollirà diferents activitats formatives, lúdiques i d’intercanvi, a més a més de la presentació d’ “EnCORatja’t, la nova proposta educativa per promoure la igualtat de gènere i la violència zero des del lleure”.

Inici de la Jornada i tallers formatius

Dissabte per la tarda tindrà lloc l’acte més formal de la trobada amb paraules de benvinguda de la directora general de Joventut, Marta Vilalta, i  una taula rodona amb persones expertes en els continguts de la proposta educativa.Una vegada finalitzada la taula d’experts continuarem amb un ventall de tallers per aprofundir en els reptes que ens planteja el tema de la igualtat de gènere.

Una altra novetat és “ l’espai particiPassió” que acollirà les propostes de monitores i monitors que tingueu ganes de compartir o de dinamitzar alguna experiència, sigui professional o personal. Un espai obert de conversa al capvespre després del sopar de germanor. Finalment acabarem el dia amb la celebració d’un concert.

Espai de trobada i reflexió

A l’endemà s’organitzaran diferents espais per reflexionar sobre temes d’interès general proposats per la Junta Directiva, i espais de treball intern que els esplais podran gaudir per preparar l’inici de curs.

Podeu consultar el pre-programa de la jornada a continuació:

El 16 de setembre de 2017….

agafa la motxilla i vina al Movidic!

Share This