El proper 14 i 15 de setembre, a MONTESQUIU, comença el nou curs pels esplais de la Federació Catalana de l’Esplai amb Movidic, la tradicional trobada dels equips de monitores i monitors que esdevé un espai d’intercanvi i enfortiment dels vincles.

Enguany Movidic 2019 arriba en una jornada de cap de setmana que acollirà diferents activitats formatives, lúdiques i d’intercanvi, a més a més de la presentació de “Nusos, Una proposta educativa entorn la ciutadania global, les migracions i el refugi perquè els infants i joves reconeguin els Drets Humans i la diversitat com a valors indispensables per a la convivència i la sostenibilitat al nostre món

Inici de la Jornada i tallers formatius

Dissabte per la tarda tindrà lloc l’acte més formal de la trobada amb la benvinguda institucional, i una taula rodona amb persones expertes en els continguts de la proposta educativa.:
Ángeles Schjaer, assessora pedagògica a Open Arms, Gerard Català, assessor jurídic del programa de protecció internacional a la província de Barcelona de Creu Roja i Mohamed Ait Abou, mediador i tècnic d’intervenció comunitària.

Una vegada finalitzada la taula d’experts continuarem amb un ventall de tallers per aprofundir en els reptes que ens planteja el tema de ciutadania, migracions i refugi.

Més tard es proposa “ l’espai Agora” que acollirà diverses experiències realitzades per entitats de la federació. Un espai per compartir vivències i projectes realitzades el passat curs. Finalment acabarem el dia amb el sopar i la celebració d’un concert.

Espai de trobada i reflexió

A l’endemà s’organitzaran diferents espais lúdics i treball intern que els esplais podran gaudir per preparar l’inici de curs.

 

Podeu consultar el programa de la jornada a continuació:

 

 

El 14 de setembre de 2019….

agafa la motxilla i vina al Movidic!