200 joves acampan a Can Massaguer!

Amb motiu del 20è aniversari de la Federació Catalana de l’Esplai, la comissió de MoviJove va decidir organitzar “ l’Acampada Jove!”, una activitat col·lectiva de tots els grups de joves de les entitats que conformen la Federació.

Així doncs, el passat 28 i 29 de maig aproximadament 220 joves i monitors van acampar als terrenys de Can Massaguer (Breda), sent aquest un cap de setmana de formació, convivència i coneixença entre tots i totes.

acampada

El cap de setmana va començar a l’estació de tren de Riells i Viabrea, des de la qual, tan joves com monitors van enfilar camí cap als terrenys d’acampada de Can Massaguer. Una vegada arribats als terrenys, els mateixos joves van haver de muntar el campament, una primera experiència per a molts d’ells!

Dissabte a la tarda va ser moment per a participar d’algunes activitats, fent que els joves de les diferents entitats es relacionessin entre ells i poguessin compartir diferents experiències. A més a més els monitors de la Comissió de MoviJove van desenvolupar diferents tallers: elaboració de còctels, concurs de cuina, zumba, taller de customització, excursió al castell de Montsoriu, tallers d’emocions i d’activitats esportives, etc..

A la nit va ser el moment més lúdic del cap de setmana, on joves i monitors van poder participar d’un concurs de karaoke, veure dues pel·lícules sota les estrelles de Breda, i acabar la nit amb un petit ball final.

Finalment diumenge els joves van haver de desmuntar totes les tendes i deixar el campament net, per tal de tornar a casa després d’un cap de setmana ple d’emocions i de noves amistats.