Adam, la Joguina que no existeix

  • La campanya “Adam, la joguina que no existeix” inclou la venda d’un paquet solidari, els beneficis de la qual es destinaran a Fundesplai i la seva proposta educativa “Encoratja’t”.
  • Des de Fundesplai fem una crida a conèixer i difondre la campanya entre els esplais i escoles on som presents.

La Cooperativa Abacus ha posat en marxa durant aquestes festes la campanya “Adam, la joguina que no existeix”, que fa reflexionar sobre el paper que exerceixen els estereotips de gènere a l’hora de decidir els regals nadalencs. La campanya inclou una acció de captació de fons que es destinarà a Fundesplai i la seva proposta educativa “Encoratja’t” a favor de la igualtat de gènere i la violència zero.

Aquesta iniciativa associa la imatge de l’Adam, un nino nen, precisament per reivindicar que no fa falta crear joguines específiques per a nois o noies i que cal pensar en la idoneïtat per al nen o nena sense cap tipus de limitació de gènere.

Durant la campanya, la Cooperativa Abacus ha posat a la venda a totes les seves botigues i a online.abacus.coop un paquet solidari amb la imatge de l’Adam i que inclou unes ulleres de cartró per veure la realitat sense estereotips i un manifest infantil a favor del dret al joc sense estereotips.

Cada paquet solidari té un preu de 2 euros. Els beneficis d’aquesta campanya es destinaran a Fundesplai i la seva proposta educativa “Encoratja’t” per treballar la igualtat de gènere i la violència zero en els esplais i escoles.

Pel seu contingut, i pel suport que suposa a la proposta educativa de Fundesplai, us animem a conèixer la campanya.  Podeu veure aquí l’espot que s’està emetent per TV. La campanya té un web (www.lajoguinaquenoexisteix.com) i està present a les xarxes a través de @Adam_lajoguina .

Des de la Federació fem una crida a difondre la campanya entre tots els esplais i escoles  on estem presents i a través de les xarxes socials. També animem tothom a comprar i regalar el paquet solidari!