El Club de Esplai El Tricicle está de aniversari!

El passat dissabte 1 d´octubre l´Esplai el Tricicle de Sant Joan Despí va celebrar els seu 30 aniversari en el món del lleure. Durant el matí van oferir activitats pels infants, joves i famílies del municipi.Aprofitant l´aniversari, van inaugurar l’exposició fotogràfica que recull la historia, trajectòria i projectes que fa l’esplai.

En aquest acte van comptar amb la presència dels 7 responsables que han passat per aquest llarg recorregut, l´alcalde Antoni Poveda i altres representats de l’ajuntament de Sant Joan Despí, la Marta Vilalta  directora general de la generalitat de Catalunya, el vicepresident de Fundesplai Carles Barba,  representats d´entitats  del  poble  i esplais de la Federació Catalana de l´Esplai i els  infants, joves,  famílies i monitors i monitores.

Van bufar les espelmes acompanyats de 30 persones  que han fet i fan possible  el projecte de l’esplai.

Moltes Felicitats!

 

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu