Més de 10.000 infants d’esplais, escoles i organitzacions de Catalunya i d’arreu d’Espanya sortiran al carrer demà divendres 20 de novembre i dissabte per reivindicar els Drets de l’Infant. Places i carrers s’ompliran de jocs i activitats infantils com a gest simbòlic en favor d’un dret fonamental: El dret al LLEURE!

Demà divendres tret de sortida a la Plaça de les Glòries a Barcelona, en l’espai educatiu del migdia. Infants de l’escola Miralletes i l’escola Farigola, de la mà de l’esplai Xino-Xano i Fundesplai es manifestaran en un acte on també ens acompanyaran representats de la Generalitat i de l’ajuntament de la ciutat.  

Tot a punt doncs perquè els infants alcin la veu i expressin les seves opinions i propostes. Seguiu tota la campanya a través del Bloc https://projectes.fundesplai.org/dretallleure/

#DretalLleure

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu