A la Federació Catalana de l’Esplai estem d’aniversari! aquest 2016 complim 20 anys de moviment. Per celebrar-ho i com a tret de sortida dels actes que organitzarem al llarg de l’any, el proper dissabte 27 de febrer hem organitzat la jornada #20anys20cims en què els esplais, infants, joves, monitors/es i exmonitors/es, famílies, treballadors/es, etc. coronarem 20 cims de manera simultània.

Molts cims ja a punt!

baixa

castell de Burriac

Ja són prop de 25 els esplais que han organitzat excursions amb els seus infants, monitors/es i famílies per fer cim aquest dia i cadascú està preparant la ruta amb molt entusiasme. Així, entre d’altres, l’Esplai Espurnes pujarà a Sant Salvador de Saverdera a l’Alt Empordà, l’Esplai El Mamut coronarà Sant Ramon (Baix Llobregat) o els esplais Enlleura’t, Can Serra i la Maduixa farà cim al castell de Burriac (Maresme).  Fundesplai també s’ha sumat al repte  i ha convidat als treballadors/es i amics a pujar al Turó de Montsoriu, on es troba el castell, en ple cor del Montseny.

Ben aviat pujarem en un google maps les fitxes dels cims que entre tots els esplais coronarem. A més, des de la comissió de la Proposta Educativa estem preparant un recull d’orientacions i activitats perquè puguem treure tot el suc educatiu a l’activitat.

Camins

La celebració dels 20 anys de la Federació amb l’activitat col·lectiva #20anys20cims s’emmarca dins “Camins”, la proposta educativa d’excursionisme i natura que estem desenvolupant aquest curs com a eix principal de treball.