A la Junta Directiva de Federació que es va celebrar el passat dissabte 22 d’abril es va aprovar formalment l’adhesió de dos noves entitats:

Casal Infantil La Mina.

Entitat sense ànim de lucre creada al 1988 pels propis veïns i veïnes per oferir un servei d’acció social en el lleure amb els infants del barri de La Mina a Sant Adrià de Besòs. La seva missió és la promoció de la infància a través de l’acció amb els infants, les seves famílies i la comunitat, fomentant les seves capacitats educatives, socials i econòmiques per garantir el seu benestar. Els valors de l’entitat són: Lideratge veïnal, Compromís, Participació, Transformació Social, Qualitat, Innovació i Responsabilitat.

Associació cultural MuBe

Entitat d’esplai creada per joves a setembre de 2016 a Rubí. La seva finalitat és l’educació en el lleure d’infants i joves, fomentant valors com la llibertat, solidaritat, felicitat, igualtat, respecte, tolerància i treball en equip. Fan activitat els caps de setmana i casal de primavera i estiu.

A la mateixa reunió, primera d’aquesta nova legislatura, es van abordar altres temes d’interès com  la nova Proposta Educativa 2017-2019, la Campanya d’estiu 2017, el Congrés Català de la Joventut, i la participació de la junta en el VIII Foro Iberoamericano: haciendo política juntos.