TROBADA COL·LECTIVA DEL GRUP DE MITJANS

Aquest dissabte vam realitzar la 14a Marxa de Mitjans que, enguany excepcionalment hem fet al mes de maig. Va fer un dia fantàstic, molt solejat,  i tan els nois i noies com els monitors i monitores dels esplais vam gaudir de la natura,  d’una jornada excursionista d’intercanvi entre esplais i d’alguna sorpresa.

Vam pujar per grups, i cada grup estava format per infants i monitors de 2 o 3 esplais i així ens vam poder conèixer molt millor. Tots portàvem el nostre Llibre-guia!!

Vam fer una ruta gairebé circular sortint del Parc Forestal de La Bastida de Santa Coloma de Gramanet, pujant al Puig Castellar on vam descobrir un dels poblats ibers més important de Catalunya i on vam gaudir d’una vista excepcional de 360º. Des d’allà vam poder identificar el Pirineu, Montserrat, la Mola de Sant Llorenç de Munt, el Tibidabo, Sant Pere Màrtir (o Puig d’Ossa), Montjüic, i moltes altres coses.  La tornada al Parc la vam fer baixant pel Torrent de les Bruixes. De camí també vam poder veure l’ermita de Sant Climent i el Dolmen d’en Genís.

I com ja és tradició, per finalitzar la jornada ens va acompanyar la nostra mascota, l’Irriparra, que ens va fer lliurament d’un diploma a cada grup i una xapa commemorativa de l’activitat per a cada participant.

…en marxa Mitjans i Mitjanes!!!

 

 

A continuació, podeu visualitzar un petit recull d’imatges de la 14ª marxa de mitjans!