Avui ens hem despertat poc a poc perquè ahir va ser un dia llarg per alguns de nosaltres. Hem esmorzat a l’esplai i tot seguit hem agafat les motxilles per anar cap a Barcelona.

He visitat alguns dels llocs més turístics de Barcelona i hem posat a prova les nostres habilitats com a visitants de la capital.

Qui ha estat capaç de fer volar més coloms a la plaça Catalunya? Qui ha aconseguit l’atenció del públic fent d’estatua humana? Qui ha aconseguit la firma de 12 persones de nacionalitats diferents?

Després una parada al Maremagnum per prendre un geladet i veure el port i cap a plaça Espanya. La llàstima és que no vam poder veure el Teatre Grec, les vistes del MNAC o les fonts de Montjuïc perquè va caure un xàfec dels bons! Tota una aventura.

Per sort va ser curt i vam poder tornar a l’esplai a temps per marxar cada parella de joves a casa. Una dutxeta, a dormir i com noves.

Mireu, mireu!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu