El Centre Promotor d’Aprenentatge i Servei acaba de llançar “Quaderns ApS”, una col·leció que vol donar a conèixer estudis i reflexions sobre l’aprenentatge servei i que inaugura amb un primer document escrit per Salvador Carrasco titulat Aprenentatge servei, valors i formació de monitors.

Salvador Carrasco, catedràtic de Sociologia i membre del Patronat de Fundesplai, recull en aquest primer quadern un conjunt de breus assajos que vinculen l’aprenentatge servei i l’educació en valors amb el món del lleure.

El Centre Promotor d’Aprenentatge i Servei promou des del seu origen la divulgació d’aquesta metodologia educativa que integra el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de continguts, competències, habilitats o valors a través de la seva biblioteca virtual, de diferents experiències, de guies, etc.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu