Comença l’aventura

El passat dissabte 21 va ser el primer dia de l’Intercanvi Internacional. 12 joves francesos de diferents centres de lleure del sud de França, de la Vall de la Leze, van arribar a Esplugues de Llobregat on els esperaven 15 joves de l’Esplai Espurnes per iniciar un projecte d’intercanvi Internacional que durarà fins el proper 31 de juliol.

Dissabte els i les joves vàren estar a Esplugues, fent jocs de coneixença i passant la nit a les intal·lacions de l’Esplai, ultimant els preparatius per la seva estada a Gijón.

Al llarg dels proper dies tenen com a tasca documentar tots aquells aspectes culturals, arquitectònics i paissatgístics que vagin descobrint amb l’objectiu de reflexionar i evidenciar la proximitat entre els trets culturals d’una i altra banda del Mar Cantàbric

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu