Comencem el curs amb molta força!

Com cada any, no podem fer més que estar súper orgulloses de tota la feina que s’ha desenvolupat des de les entitats al llarg de tota la campanya d’estiu, així com durant tot el curs. Les altes temperatures i les restriccions d’aigua no ens han pogut aturar, i hem aconseguit fer d’aquest estiu, un cop més, un estiu per a tothom, on les rialles i la diversió han seguit caracteritzant els casals, les rutes, les colònies, els campaments, els intercanvis i els camps de treball, seguint al peu del canó i posant de manifest l’essencialitat del lleure en el desenvolupament i la transformació social.

Dos anys després de la darrera activitat de cap de setmana, ens tornarem a trobar els propers 14 i 15 de setembre a Sau per tal de donar el tret de sortida d’aquest nou curs i de tot el que ens espera. Com sempre, des dela Federació hem vetllat perquè aquest espai sigui un lloc d’intercanvi i d’enfortiment de vincles, de diversió i de reflexió entorn la tasca del lleure educatiu.

El Movidic 2024 arriba amb novetats. Encetem el curs amb la presentació de Movidic 2022, una jornada de cap de setmana on s’obriran espais de reflexió entorn el segon any de la proposta educativa “Estima”, centrat en el benestar emocional, la salut mental i la gratitud, en el sentiment de pertinença a la Federació i a la participació com a eix central de tot el desenvolupament del nostre dia a dia. El cap de setmana acollirà diferents activitats formatives, lúdiques, d’intercanvi i moltes sorpreses.

Podeu consultar el programa de la jornada a continuació:

Organització de la jornada

Dissabte dia 14 donarem la benvinguda a les jornades, explicant-ne el desenvolupament i facilitant espais per a totes aquelles entitats que desitgin treballar internament. A la tarda realitzarem tres espais d’àgora per tal de reflexionar entorn la nostra tasca. Després d’aquest espai d’intercanvi durem a terme diferents píndoles formatives, i culminarem el dia amb un sopar de germanor, un bingo (versió Fedesplai) i una mica de música amb PD Pachas.

Diumenge, per tal de no perdre el fil més lúdico-festiu que ens caracteritza, tindrà lloc la segona cursa de quadrigues d’equips de monis de la Federació. Posteriorment, es desenvoluparan activitats lúdiques de natura, així com, si ho preferiu, espais de treball intern per encetar el curs de la millor manera possible.

Us hi esperem a totes i tots amb les piles ben carregades!

Per a més informació o per a realitzar la inscripció a la jornada, consulteu l’espai Movidic a la nostra Intrafede.

Seguim!