25 anys x 25 quilòmetres = 625 quilòmetres!

Sumem quilòmetres per arribar als 625km i commemorar el 25è aniversari de la Federació i els seus esplais. Us convidem a fer excursions, cims, passejades amb els vostres infants joves i famílies i que entre totes sumem quilòmetres per la infància. Vosaltres trieu el recorregut, camineu per allà on vulgueu amb el vostre grup de convivència. Només haureu d’omplir el següent formulari: https://ja.cat/25x25fede; per saber on anireu, quin dia fareu la caminada/excursió/ruta i quants quilòmetres en fareu. Els anotarem en el comptador del nostre repte. Arribarem als 625km? No hi ha obstacles que ens aturin!

Eii, però no us penseu que caminareu soles, teniu una banderola per immortalitzar el moment i fer que les nostres accions arribin molt lluny. Pengeu les fotos a les vostres xarxes etiquetant a la Federació amb el #25anyspellleure

Un proverbi africà diu: “Si vols anar ràpid ves sol, si vols arribar lluny ves acompanyat”. El esplais caminen plegats deixant la nostra empremta per arreu on passem, perquè juntes som més fortes, perquè juntes arribarem més lluny i perquè JUNTES FEM MÉS ESPLAI.

Aquesta acció s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

  • 625 quilòmetres! 100% 100%

Recull d’imatges!