JUNTS FEM MÉS ESPLAI!

La Federació Catalana de l’Esplai és una entitat sense afany de lucre que té per finalitat reforçar, ampliar i millorar la tasca dels centres d’esplai i la seva vinculació i organització en el territori.

Totes les entitats que integren la Federació comparteixen uns valors que orienten i defineixen la seva acció educativa i social: utopia, solidaritat, iniciativa i felicitat.

La Federació agrupa els centres d’esplais, els dóna suport i ofereix la possibilitat de compartir recursos, intercanviar experiències i coordinar actuacions. L’acció conjunta permet dinamitzar la vida associativa de molts barris i contribueix a crear espais de participació.

Tenim una Federació viva, participativa i compromesa, que impulsa el reconeixement social i educatiu de les entitats i n’articula diferents dinàmiques territorials a través del treball en xarxa.

La Federació és una entitat que va néixer el 1996 i està vinculada a la Fundació Catalana de l’Esplai. Conjuntament amb la resta d’entitats de la Fundació, integra un projecte comú.