La utopía en el horizonte y entonces si yo ando diez pasos la utipía se aleja diez pasos, y si yo ando veinte pasos la utopía se coloca a veinte pasos más allá; por mucho que yo camine nunca, nunca la alcanzaré. Entonces, ¿para qué sirve la utopía? Para eso, para caminar.

JUNTS FEM MÉS ESPLAI

Manifest #AGOfedesplai 2015. Vilanova de Sau (Les Guilleries)

Caminem junts, cerquem la UTOPIA, amb INICIATIVA, amb SOLIDARITAT, cerquem la FELICITAT, caminant junts, fem més esplai.

Caminem des d’orígens diferents, perquè cada territori té la seva història i idiosincràsia.

Caminem junts des de models diferetns, perquè donem respostes a diferents realitats socials i educatives, i perquè els infants i els joves són el centre de la nostra acció.

Caminem junts gaudint del camí, perquè som molts, som comunitat, som teixit associatiu, som entitats sense afany de lucre.

Caminem junts, caminem canviant, perquè busquem donar resposta a les noves necessitats socials i educatives dels infants, joves i les seves famílies a cada instant.

Caminem junts però no sols, perquè creiem que el treball en xarxa enforteix la comunitat i el territori.

Caminem junts tocant de peus a terra, perquè ens arrelem al país, al territori, al barri, al poble.

Caminem junts i caminem per als altres, perquè fomentem el voluntariat i el compromís com a eina de transformació social.

Caminem junts i amb tothom, perquè som agents d’inclusió social i garantia d’igualtat d’oportunitats.

Caminem junts amb la mirada atenta, desperta, perquè treballem des de l’educació en valors, amb un mètode globalitzador i des d’una perspectiva d’educació integral que ajuda a créixer.

Caminem junts planificant bé la ruta, perquè volem fer-ho bé, perquè el mateix camí ens importa, perquè la qualitat és garantia del dret al lleure.

Caminem junts, creixent col·lectivament, compartint experiències.

Junts fem més esplai!

Federacio_petit

Share This