“Ella está en el horizonte. Yo me acerco dos pasos y ella se aleja dos pasos. Camino diez pasos y el horizonte se corre diez pasos más allá. Por mucho que yo camine, nunca la alcanzaré. Entonces ¿Para que sirve la utopía? Para eso sirve, para caminar.”

Eduardo Galeano

JUNTES FEM MÉS ESPLAI

Manifest #AGOfedesplai 2015. Vilanova de Sau (Les Guilleries)

Caminem juntes, cerquem la UTOPIA, amb INICIATIVA, amb SOLIDARITAT, cerquem la FELICITAT, caminant juntes, fem més esplai.

Caminem des d’orígens diferents, perquè cada territori té la seva història i idiosincràsia.

Caminem juntes des de models diferents, perquè donem respostes a diferents realitats socials i educatives, i perquè infants i joves són el centre de la nostra acció.

Caminem juntes gaudint del camí, perquè som moltes, som comunitat, som teixit associatiu, som entitats sense afany de lucre.

Caminem juntes, caminem canviant, perquè busquem donar resposta a les noves necessitats socials i educatives d’infants, joves i les seves famílies a cada instant.

Caminem juntes però no soles, perquè creiem que el treball en xarxa enforteix la comunitat i el territori.

Caminem juntes tocant de peus a terra, perquè ens arrelem al país, al territori, al barri, al poble.

Caminem juntes i caminem per a les altres, perquè fomentem el voluntariat i el compromís com a eina de transformació social.

Caminem juntes i amb tothom, perquè som agents d’inclusió social i garantia d’igualtat d’oportunitats.

Caminem juntes amb la mirada atenta, desperta, perquè treballem des de l’educació en valors, amb un mètode globalitzador i des d’una perspectiva d’educació integral que ajuda a créixer.

Caminem juntes planificant bé la ruta, perquè volem fer-ho bé, perquè el mateix camí ens importa, perquè la qualitat és garantia del dret al lleure.

Caminem juntes, creixent col·lectivament, compartint experiències.

Juntes fem més esplai!

Federacio_petit