Continguts de l’AGOfede 2017

Programa 

El proper dissabte 28 de Gener a la Seu del Districte de Nou Barris (Barcelona) es celebrarà la XX Jornades de la Federació Catala de l’Esplai. L’AGOfedesplai és el moment participatiu més important de l’any, on ens trobem de nou tots els esplais que formem part del projecte col·lectiu de la Federació per a valorar les actuacions portades a terme al llarg de l’any 2016, i per a decidir quins seran els eixos i les actuacions de cara al 2017.

Podeu descarregar-vos el programa de les Jornades de la Federació en aquest enllaç!

Diada de tècniques

Enguany iniciarem les jornades amb els espais formatius adreçats a totes i tots les monitores i monitors de les diferents entitats federades. Tenim una proposta inicial de 10 tècniques organitzades per àmbits: jocs, artístic, tecnológic, salut i natura.

Podeu descarregar-vos el programa de les jornades en aquest enllaç! 

I Festival de Curtmetratges Joves

Des de fa uns anys el cinema ha esdevingut, entre els grups de joves dels esplais,  una activitat molt potent per estimular el pensament crític, acostar-los a realitats pròpies i alienes i adquirir nous coneixements i habilitats relacionades amb el món de les arts cinematogràfiques.

La Federació Catalana de l’Esplai vol posar en valor tot aquest treball i amb aquest propòsit organitza “EduFilms: Festival de cinema jove per la transformació social”. El festival pretén ser un espai de referència en el lleure de les iniciatives juvenils en el camp de les produccions audiovisuals de temàtica social. Per a més informació podeu consultarl el següent enllaç!

A continuació podreu trobar el tràiler del festival, així com la distribució de sales i curts!!

Sala 1

Tamàtica: Relacions de poder. Assetjament. Violència de gènere. Diversitat i identitat sexual.

  • Transit. Esplai Fontsanta Fatjó.
  • Talla el Fil. Grup d’Esplai Espurnes.
  • Carrers foscos.  Club d’Esplai Bellvitge.
Sala 2

Temàtica: Pobresa i relacions familiars. Oci juvenil.

  • A place called home. Club d’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet.
  • Nit. Centre d’Esplai El Nus.