Continguts de Movidic 2017

Programa 

El proper 16 i 17 de Setembre al municipi de Montesquiu, es celebrarà MOVIDIC,  la tradicional trobada dels equips de monitores i monitors que dona el tret de sortida a un nou curs dels esplais de la Federació Catalana de l’Esplai.

Podeu descarregar-vos el pre- programa del cap de setmana  en el següent enllaç!

Inici de la Jornada

Enguany Movidic 2017 arriba amb grans novetats. Per primera vegada l’activitat s’organitza en una jornada de cap de setmana que acollirà diferents activitats formatives, lúdiques i d’intercanvi, etc.

Dissabte per la tarda tindrà lloc l’acte més formal de la trobada amb paraules de benvinguda de la directora general de Joventut, Marta Vilalta,  la presentació d’ “EnCORatja’t, la nova proposta educativa per promoure la igualtat de gènere i la violència zero des del lleure”, i  una taula rodona amb persones expertes en els continguts de la proposta educativa.

Tallers formatius

Una vegada finalitzada la taula d’experts continuarem amb un ventall de tallers per aprofundir en els reptes que ens planteja el tema de la igualtat de gènere.

Racó de particiPassió

Una altra novetat és “ l’espai particiPassió” que acollirà les propostes de monitores i monitors que tingueu ganes de compartir o de dinamitzar alguna experiència, sigui professional o personal. Un espai obert de conversa al capvespre després del sopar de germanor. Finalment acabarem el dia amb la celebració d’un concert.

Espai de Trobada i reflexió 

A l’endemà s’organitzaran diferents espais per reflexionar sobre temes d’interès general proposats per la Junta Directiva, i espais de treball intern que els esplais podran gaudir per preparar l’inici de curs.

Share This