La Fundació Catalana de l´Esplai , Càrites i la Fundació IMO dedicada a la recerca, docència i prevenció de malalties, han realitzat una nova campanya de revisions oculars gratuïtes el passat 24-25 i 26 d’octubre, a infants dels diferents esplais de Fundesplai.
En aquesta fase s´han realitzat 121 revisions oculars de 5 entitats de la Federació Catalana de l´Esplai.
Oftalmòlegs de l´IMO es van desplaçar fins a l´Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet, on van adequar un espai com a una veritable clínica oftalmològica, en el qual atenen als diferents infants. Els equips educatius de les entitats participants omplen l´estona d´espera amb jocs i activitats de lleure i d’intercanvi entre entitats. Posteriorment s´estableix un seguiment periòdic per als casos que ho requereixen. En el cas dels infants que necessiten ulleres, la pròpia Fundació IMO s´encarrega de facilitar-los-hi sense cost.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu