La Fundació Catalana de l´Esplai , Càrites i la Fundació IMO dedicada a la recerca, docència i prevenció de malalties, han realitzat una nova campanya de revisions oculars gratuïtes el passat 24-25 i 26 d’octubre, a infants dels diferents esplais de Fundesplai.
En aquesta fase s´han realitzat 121 revisions oculars de 5 entitats de la Federació Catalana de l´Esplai.
Oftalmòlegs de l´IMO es van desplaçar fins a l´Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet, on van adequar un espai com a una veritable clínica oftalmològica, en el qual atenen als diferents infants. Els equips educatius de les entitats participants omplen l´estona d´espera amb jocs i activitats de lleure i d’intercanvi entre entitats. Posteriorment s´estableix un seguiment periòdic per als casos que ho requereixen. En el cas dels infants que necessiten ulleres, la pròpia Fundació IMO s´encarrega de facilitar-los-hi sense cost.

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu