Videojoc "3 Chicas in Tech"

Autoria

  • Fundación Esplai

Projecte

Tipus de recurs

Persones destinatàries

  • de 10 a 99 anys

Durada en minuts

Espai

  • Interior

Paraules claus

Llicència

  • Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Descripció

3 Chicas in Tech és un videojoc que té com a objectiu promoure i visibilitzar a les dones científiques i tecnològiques referents a la història d’una manera divertida i creativa.

Objectius

Promoure i visibilitzar a les dones científiques i tecnològiques referents a la història d’una manera divertida i creativa.

Desenvolupament de l’activitat

3 Chicas in Tech és un videojoc que té com a objectiu promoure i visibilitzar a les dones científiques i tecnològiques referents a la història d’una manera divertida i creativa. L’ha creat Fundación Esplai, ciudadanía comprometida a partir de la participació de noies joves i de la col·laboració amb Women in Games España.

 

Les tres dones científiques protagonistes del joc són:

  • Ada Lovelace, la primera programadora de la història.
  • Katherine Johnson, que va calcular la trajectòria de l’Apolo 11 per arribar a la Lluna.
  • Ángela Ruiz Robles, inventora del precursor del Llibre electrònic.

Les competències STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques ) són bàsiques en el aprenentatges al llarg de tota la vida. vivim en una societat en què les tecnologies estan cada vegada més presents i per tant és essencial que qui dissenya aquestes tecnologies siguin persones amb diversitat de gènere, cultura, capacitats,…

La inclusió de les nenes i adolescents a l’àmbit STEAM passa per donar referents femenins en el món de la ciència i la tecnologia.

Pots veure el trailer del videojoc aquí.

És un joc per a ordinador, per poder jugar, te l’has de descarregar aquí.