L'assemblea de Terrastranya

Autoria

  • Fundesplai

Projecte

Tipus de recurs

Persones destinatàries

  • de 3 a 8 anys

Durada en minuts

  • 0

Espai

  • Interior

Paraules claus

Llicència

  • Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Descripció

El grup és un espai privilegiat per estimular la participació, per això és un dels eixos bàsics de la nostra acció educativa. El grup és un espai en el que
l’infant es socialitza: aprèn a relacionar-se, a compartir, a expressar-se… i és també un espai clau per aprendre el joc democràtic.

A participar se n’aprèn participant. És per això que creiem que és clau introduir pràctiques participatives des de ben petits. Amb aquesta activitat us proposem anar introduint diferents elements motivadors i màgics
per tal que els infants coneguin què és una assemblea i creïn la seva pròpia com a grup. Aquest espai ens pot ajudar a promoure habilitats participatives: escoltar els altres, expressar les nostres opinions, aportar idees, prendre acords com a grup, avaluar,… i esdevenir un espai clau pel desenvolupament del grup.

Per descarregar l’activitat feu clic aquí.

Cal esmentar que el conjunt d’activitats que formen part de la proposta educativa Àgora estan vinculades a un centre d’interès anomenat terrastranya, encara que tots els recursos es poden dur a terme amb independència d’aquest eix d’animació.