Autoria

 • Fundesplai

Projecte

Tipus de recurs

Persones destinatàries

 • de 4 a 99 anys

Durada en minuts

Espai

Paraules claus

  Llicència

  • Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

  Descripció

  Un joc de coneixença que serà ideal per treballar l’agilitat i també conèixer la resta de companys i companyes. Servirà tant si el grup és nou, si hi ha algun integrant nou o nova o si ja es coneixen tots.

  Objectius

  • Treballar l’agilitat
  • Conèixer els companys i companyes

  Desenvolupament de l’activitat

  Aquest joc que us proposem permetrà als infants conèixer el nom de la resta de companys i companyes, de la mateixa manera que els permetrà entrenar la seva agilitat. Per fer aquesta dinàmica dividirem el grup en 2, i necessitarem un llençol o una manta que ens faci de “paret”. Caldran dues persones que estiguin aguantant la manta estesa una per cada costat, de tal manera que creï un mur que no permeti veure què hi ha a l’altre costat.

  Es demanarà que una persona de cada grup es posi prop de la manta, i quan aquesta caigui, hauran de dir el més ràpid possible el nom de la persona que hi ha a l’altra banda. Amb aquesta activitat treballarem la rapidesa i agilitat que tenen els infants cada vegada que la manta caigui. Depenent del grup, es pot eliminar la persona que no ha sigut tan ràpida, o es pot mantenir en el joc, això dependrà de les característiques de cada grup.

  Observacions

  Pots consultar més dinàmiques de coneixença a l’entrada del blog del món escolar: 16 dinàmiques per començar el curs amb bon peu